18. mai 2008

Kallikesed!

Teate, kui võrratult lõhnab kastaniküünaldes Tartu kevadvärskuses kell 4.30 pühapäeva hommikul! Jõudsime just tagasi Laululahingust ja kindlasti oli see naasmine vanade kreeklaste moel öelduna "kilbiga".
Me andsime endast mitu nädalat - lugematu arvu laulu- ja tantsuõppusi, ideepiikide ristamist, võitlust enese laiskuse ja pessimismiga (oli-seda-kõike-nüüd-vaja...), kõhklusi, kahtlusi, unistusi, lootusi, vaimustust... Ütle naabrile edasi: "Naudi ja sära!"
Me saime vastu palju rohkem kui arvata oskasime või lootsime. Sõpru, ühtekuuluvustunnet, palju-palju säramalihvitud oskusi nii laulmise kui liikumise vallas, (enese)distsipliini; aga ka kuulsust, uusi huvitavaid väljakutseid ja mis kõige tähtsam - vaimustava teadmise, et Eestis on niiiiiiiiii palju võrratuid laulukoore ja meil on niiiiiiiiiiiiiiiii palju andunud fänne !!!!

Armsad fännid ja kõik head lahingukaaslased! Kohtumiseni 10. juunil Vanemuise kontserdimajas, lahinguvabalt ja puhtas laulurõõmus!

1 kommentaar:

kassu ütles ...

Ikka olite väga head, öelgu hääletustulemused, mis tahavad! :)
Ja kogemus on ju ka miskit väärt.



Siinkribaja teeb aga omalt poolt kõik, et sügisest saaks ka HPSis laulda. Loodetavasti teil nii suur tung pärast Laululahingut ei ole, et üks hääleke juurde ei mahu, kes kogu hingest laulda ihkab :)

T.