16. mai 2008

...kui sa ikka ära teed kõik ise, mis veel teha võib...

Hakkab looma, pole midagi parata. Tõenäoliselt pole blogiraamatupidaja ainuke unetu.
Tänase proovi alguses tunnistasid mitmed, et ka hommikul silmi avades ei saanud lahti tundest nagu käiks kujutluskõrvas visa enesesisenduse-leierkast: "Iiiiseee laulud võin laulda, iiiiseee viisid ma sean..." Võib-olla mõned siputasid teki all isegi tantsusammude treenimiseks jalgu?
Mõnes mõttes hakkavad õppused juba rutiiniks muutuma. Lauri leidis täna, et tegu on hästitoimiva perekonnaga - tuleme õhtul peale tööd väsinult kokku, enam ei tahagi pidevalt päevasündmustest vadrata, vaid leiame põhjuse eriarvamuste ja hea maitse üle kakelda. Ta ise ka hea mees, kirjutas seade nii paksuks, et vaata silm punnis peas, kus oma ainuisikulise häälerühmaga järge pidada. Aga kõlab igatahes võimsalt! Uusi sõnu tegi ka juurde, õekeste Kõlarite asemel saab äramainitud vend Paap, lisanimega Tü-tü-tü-tü-tü.
Hea, et kuni kolmapäeva õhtuni oli lubatud koorilistis kõik arendus- ja parendustegevuse ideed välja käia ja korralikult emotsioonid ning muud nurinad õhust tühjaks lasta. Nii mõnelgi seisnud finaaliks saadud pala lapsepõlves Vikerraadio "tüütuste top 10-s". Veel noorematele, kel memuaarne side puudus, paistis lugu paremini istuvat. Lauri ainult muigas selle peale ja avaldas lõpuks ajaloolise tõe, et lugu olla kunagi üle NLiidu kuulsas "Viru" varietees igal õhtul "tšikk-ja-kaks" koibi viibutades aplausi ja ovatsioone teeninud!
Ilmselt on Jaanuse ajalooline mälu umbes sama pikk ja samast kandist pärit. Sest see, mida kallid televaatajad laupäeva õhtul näha saavad, tõstab HBSi senised trikid uude valgusse: teile esineb/võstupaajet revüütrupp "Jaanus's boys and girls" numbris "Delegeerimispuudega ilmanaba"!! Laululahingu lava, pea vastu!!

P.S. Tulised diskussioonid garderoobi ja aksessuaaride üle on tavapärane, kuigi oluline osa protsessist. Igaks juhuks võtame kaasa kõik, mis kodus kapis leidub pluss ema suured plastmasskõrvarõngad. Kel diskopatsi pole, peab selle homseks kasvatama!

P.P.S. Solistid on tuntud hääduses. Tegelikult isegi veel paremad :)

Kommentaare ei ole: