20. aprill 2008

Pidu meie tänavas!

Eestimaa-laiune kalli-kalli kõigile HaleBoppi fännidele ja hääletajatele!! Tartu Noortekoor, Emajõe Laulikud, meie vilistlased, Rahvaülikooli fännibüroo, kes on korraldanud kogu liikumist. Ja palju-palju häid sõpru, sugulasi, lähedasi, koorilauluaustajaid nii Tallinnast kui ka Pärnust, muide :) Öösel Tartu jõudes oldi meil plakatite ja kisakooriga vastas!!!
Ma tean, et paljud teist ei julge oma aprillikuu telefoniarvet vaadatagi. Loodetavasti saame peale lahingute lõppu anda teile tänukontserdi, sissepääs kõne-eristuste väljavõtte alusel :D Nali naljaks, me TAHAME kõikidele sõpradele, kes stuudiosse ei mahtunud, pakkuda oma uue repertuaari vahetu nautimise võimalust!
Ise nautisime iga hetke saates osalemise protsessist, kuigi päev oli pikk ja väsitav.
Täna kordust vaadates tõdesin, et kaamera sai kätte parema osa päevast ja jagas teiega kogu rõõmu ja joovastust!
Et meile on jäänud, võiks öelda isegi et jäetud, karjuvalt lühike aeg valmistuda järgmiseks lahinguks tuleval laupäeval ehk 26. aprillil, siis kutsub Lauri meid juba täna veinile ja tordile ning märgib, et: "Kiluvõileib kuluks ka ära, et see Tallinn oleks ikka hamba all katki hammustatud. Juba üks amps on tehtud." Meie seas on ka lauljaid, kes andsid oma hääle sõna otseses mõttes - neilegi vaja farmatseutilist kriisiabi pakkuda.

Kommentaare ei ole: