13. aprill 2008

Nädal enne lahingut:

Veel 2 proovi otsustava Laupäevani.
Tänases proovis oli meil siis koguni KAKS seksikat tantsuõpetajat :-D
Õigemini küll üks oli ikka meie seksikas tantsuõpetaja J. ja teine saatetiimi poolt läkitatud liikumisjuhendaja Märt.
Ja lisaks kõigele oli meil UUS laul :) Õigemini küll uus seade, kuna sopran eelmisel korral tegi kõva häält, et nemad tahavad ka laulda. No ja siis ei jäänudki muud üle, kui meie Lauri võttis ette ja kirjutas seade kohe eriti "tigedaks".
Täna siis 4 tundi tööd ja edasi siit 6 magamata ööd + kolmapäevane ja reedene proov ja kava peab isegi une pealt tulema.
Tantsuõpetajale oleme me küll terve Mesikäpa shokolaadi sees vähemalt, sest ilma temata oleksime puhta plindris -- peale puusanõksu, sõrmenipsu ning mõne kanaliigutuse ei suudaks me vist koos laulmisega organiseeritult ja ühel ajal midagi teha (neid liigutusi teeme me muidugi teiste kooride laulu ajal bäkiks;-)).
Arutluse alla tuleks võtta teema, et tantsuõpetaja järgmisel juubelil (no tõenäoliselt saab ta siis nii umbes 35) laulame (tantsuks) kindlasti hommikuni!
Lahingriietuse teema saime ka enam vähem kontrolli alla, kuigi meil on kõigil oma arvamus (peale mõne blondiini sopranis - nimesid ei nimeta, aga ühe nimi algab A- ja teise nimi M-tähega ning see M-tähega ei ole Merlily :D). Seega võib selle teemaga ikkagi asi veel veriseks minna.
Üllatusena selgus, et meil peab olema ka "bussist mahatuleku lugu" - no kus kohast me, kallid koorilauljad, selle loo küll välja võtame... Tuleb vist mingist tuntud laulust refrään võtta ja salmi koha peal laulda nannannannananananaa (absoluutselt). Üldse on selle õpitava Kuninganna loo juures kõige raskem sõnu selgelt välja hääldada -- nagu Hirvo Surva soovitas. Proovisime juba lahtilaulmise juures eriti jaburaid sõnakombinatsioone nagu "ELEVANDILONDIKONDIÜDIPUDIPIRUKAS"
Kokkuvõtteks - artikulatsiooniga tegeleme, õigete nootidega tegeleme, ühtse liikumisega tegeleme... ja kõige selle juures jõuame me veel ka korralikult närveerida, soetada 4 erinevat garderoobikomplekti igaks elujuhtumiks ja meelemuutuseks: IGAPÄEVARUTIIN ON TOTAALSELT MURTUD.
Aitäh sulle, Laululahing, et tegid HaleBoppi selleaastase kevade rutiinivabaks! :)

LP
P.K.

Kommentaare ei ole: