18. aprill 2008

Homme on siis see SUUR päev. Täna teeme veel viimaseid ettevalmistusi ja pakime varustust. Kõik vajalikud aksessuaarid on olemas, tantsukingad on läikima löödud ja püksid viigitud. Fännidel on kuuldavasti ka kõik timm. Ärevus on juba hinges. Pokkerimängijate näod jätame seekord koju, kaasa võtame naeratused nr 25, 37, 59.5 ja 78 ning lisaks veel mitu tosinat paari säravaid silmi. Kõik ikka selleks, et ei tuleks kinnise suuga laulupidu.

Meieni on jõudnud teated, et viimastel päevadel olla Tõravere ümbruses nähtud hommikuti koertega jalutamas kaht isevärki meesterahvast. Üks neist on identifitseeritud kui HaleBoppi dirigent Lauri, kuid teine peitub koodnimetuse taha „seksikas tantsuõpetaja”. Naised saunas rääkisid, et sel ajal kui koerad hommikusi asju ajavad ja omavahel hullavad, harjutavad need eespool mainitud meesterahvad keset heinamaad väänlevaid tantsusamme. Nende salajaste konsultatsioonide tõttu võibki meie viimased kooriproovid koondada märksõna alla „rütmoplastika”.

HaleBopp annab ausõna, et homme tuleb põnev ja lustlik laulusaade. Ja kui žürii ja televaatajad meid veel soovivad näha, siis oleme iga kell valmis ka järgmistes saadetes kõiki rõõmustama.

Me sõbra jaoks on valla, me uksed ja me hing, me silmad ning me kõrvad ja me koorilauluring…HaleBopp laulab alati ja lendab homme läbi telekanali :D

Kommentaare ei ole: