12. aprill 2008

Shallallaaa... Konkursieufooria hakkab tasapisi jahtuma ning HaleBopp on hakanud uut mäetippu vallutama,ehk siis hoolega lahinguks valmistuma. Meie Lauri kirjutas lauluseade paksemaks, et oleks nagu rohkem koorilaul, mitte kooris laul:)
Ja mis peamine - meie kolmapäevast kooriproovi külastas meie SEKSIKAS TANTSUÕPETAJA (kelle isik jäägu siinkohal esialgu veel saladusse. Loodame, et saame ta fännina saatesse kaasa haarata ja siis sealt tema nime maha hõigata). Ja ütleme nii, et tantsuline osa põhiliikumise koha pealt sai tema ja meie kõigi ühise töö tulemusena ikka täitsa toredasti ja humoorikalt sätitud. Mõni puusnõks ning tsikk-ja-kaks on veel puudu, aga pühapäeval saab ka see paika.
Ei saa muidugi mainimata jätta, et enne suurt lahingut on HaleBoppi proovidest osavõtt paisunud 98%-ni. Reiting on megakõrgel.
Fännide töötlus käib samuti täie hooga.
* Fännid saavad saateks uued särgid (ja häälepaelad), et meid saates ikka täiega ergutada :D
* Hetkel on kuulutatud välja Fännide hulgas parima ergutuslause konkurss, mis plakatile kirjutada, kolm kuni viis parimat saab saatesse!
* See suur FÄNNIARMEE, kes jääb meile pöialt hoidma ja hääli andma helesiniste ekraanide taha, tahame me eraldi tänada sellega, et anname saates oma parima nagu tavaliselt. Lubame, et piinlikkust pole vaja tunda.

Niiet ega muud, kui ikka EDASI HALEBOPPI POISID ja TÜDRUKUD ja Lauri ja muidugi meie seksikas tantsuõpetaja ka... :P

LP
P.Koll

Kommentaare ei ole: