21. aprill 2008

Hip-Hip-Hurraaaa!!!
Meil on väga hea meeskond: Fännid, dirigent, tantsuõpetaja ja koor. Ja TÄNU sellele MEESKONNATÖÖLE oleme saanud võimaluse veelkord ETV kanalil kogu Eestimaad rõõmustada oma SÄRAVATE SILMADE ning suurepärase LAULUOSKUSEGA.

Kallid fännid ja poolehoidjad, kes te kõik meie poolt hääletasite.
HaleBopp Singers TÄNAB TEID VÄGA pöidlahoidmise eest. Me KÕIK KOOS saime edasi järgmisse saatesse!!! Ja see toimub juba vähem kui KUUE PÄEVA PÄRAST. Seega on HaleBoppi saatessemineku meeskonnal HÄBEMATULT VÄHE AEGA uue laulu ning tantsukava õppimiseks. Seepärast on eriti oluline, et meie FÄNNID helesiniste ekraanide taga meile taas oma poolehoidu näitavad.

HaleBopp tahab esineda tuleva laupäevases saates vähemalt sama hästi ja iga laulja annab endast 120%. Meie Lauri juba tegeleb uue lauluseadega ning meie Jaanus seab juba tantsusamme. Olgem edukad edasi, kuigi tulev lahing ei saa samuti olema kerge, nii nagu seda polnud ka eelmine. Sest vastased on sama tugevad kui Pärnakad ja Kalevlased. Seekord laulame võistu Meeste ja Sõpruskonnaga, kelle eeliseks meie ees võib saada PIKEM ETTEVALMISTUSAEG.
Aga HaleBopp ei virise. Teeme virgasti trenni ja kui peakski juhtuma, et meie pole need, kes saavad edasi finaalsaatesse, siis igatahes meie poolt KERGET ALLAANDMIST EI TULE!!!
Hale Bopp Singers on POWERIT TÄIS!!!

Kommentaare ei ole: