27. aprill 2008

Oooo seda RÕÕMU, mis valitses HaleBoppi ridades peale hääletustulemuste teada saamist kuni Tartus bussist väljumiseni. Seda on võimatu sõnades kirjeldada. Kallistused, õnnitlused ja rõõmus laul ei tahtnud lõppeda ka Tartus veel. TÄNUSÕNAD, mida tahame kõikidele oma POOLEHOIDJAILE nii siin kui sealpool ekraani öelda, pole piisavalt väljendusrikkad selle tänutunde edastamiseks, mida HaleBopp tunneb!!! OLEME PISARATENI LIIGUTATUD!!
Seega KALLID FÄNNID JA POOLEHOIDJAD - meil on võimalik seda KÕIK KOOS teha VEEL ÜKS KORD! Tahame andestust paluda poolehoidjatelt, kes olid meie poolt eelmises saates, kuid leidsid seekord, et me ei suutnud end täiesti realiseerida - me olime tõsiselt VÄSINUD eelmise saate ettevalmistusest, mis non-stop jadana kestis ka sellele saatele eelnenud nädalal. Veel poolfinaalsaate peaproovis ütles meie tantsuõpetaja Jaanus, et koor oli nagu kohe-kohe tühjaks saav Duracelli patarei - silm ei säranud, jalg oli tönts, laul ei kõlanud, sõnad olid segamini.... Täpsemat kirjeldust oleks keeruline välja mõelda :-D Aga HaleBoppi parimaid omadusi on end enne otsustavat hetke kokku võtta. Peab ju ainult mõtlema sellele, miks tulime ja kellele me laulame.
Tahame TÄNADA lisaks meie FÄNNIDELE, meie Jaanusele, meie Laurile ka meie KRISTIINAT, kes oli abiks oma sõjamaalinguoskustega ning Sandra ema RIINA Hiis'i, kes tuli meile appi Maire Aunaste poolt nii suurepäraseks kiidetud karvade (habemed jm) disainimisega :-D
HaleBopp tahab TÄNADA ja oma sügavat LUGUPIDAMIST avaldada kooridele, kes selles saates meiega kõrvuti laulsid. On suur rõõm, kui meie vasakul käel (KULLAKALLIS MEESKOOR) tehakse suurepärast MUUSIKAT - kui meie HaleBoppi naistel oleks olnud telefonid stuudios, oleksid need kõned läinud meeskoori toetuseks.
Meie paremal käel oli suurepärane SÜNERGIA ja TÕELINE sõpruskond (PAI SÕPRUSKOND) oma kaunite naiskommunikaatoritega ja eriti ilmatüdrukuga, nii et HaleBoppi meeste hääled ja südamed hoidsid kõik Sõpruskonna poole. Loodame, et Sõpruskonna stuudiofännid, kes oma telefonidega telestuudios hääletasid, helistasid iga kümne Sõpruskonna numbril tehtava kõne kohta ka ühe kõne HaleBoppidele ;)
Tõtt öelda oleks pidanud esimese poolfinaalsaate võitma ühiskoor

T-Ülikooli SÕPRUSBOPP
HaleBopp teeb tänase proovi asemel pisikese tähistamise, siis puhkame paar päeva ja hakkame kolmapäeval tegelema vahelduseks lauludega, mis ootavad laulmist Haleboppi tööplaanis olevatel kontsertidel. Laululahinguga hakkame taas süvitsi tegelema 10. mail, kui saame teada finaallahingus esitlusele tuleva laulu.
TAHAME JÄTKUVALT PAKKUDA LAHINGUELAMUST!

Kommentaare ei ole: